Winactie

Beste klanten,

Dit jaar was een buitengewoon succesvol jaar voor ons, mede dankzij jullie voortdurende steun en vertrouwen. Om onze waardering te tonen en iets terug te doen, zijn we verheugd om onze zomerwinactie aan te kondigen! We geven in totaal maar liefst €10.000 aan prijzen weg, inclusief enkele fantastische prijzen zoals iPhones 14 en 15, een state-of-the-art MacBook Pro, innovatieve Dyson-producten, en meer.

Door simpelweg een bestelling te plaatsen bij ons maak je al kans om een van deze geweldige prijzen te winnen. En als je twee keer bestelt, maak je zelfs kans op de grandioze MacBook ter waarde van €3.000!

We willen graag iets teruggeven aan onze geweldige gemeenschap van klanten die ons door dik en dun hebben gesteund. Het is onze manier om onze dankbaarheid te tonen voor een geweldig jaar en om samen met jullie te vieren.

Vergeet niet om een reactie achter te laten onder onze Instagram-post en twee vrienden te taggen om kans te maken. Mis deze kans niet om deel te nemen aan onze grootste winactie tot nu toe!

Met vriendelijke groet,

Het Bless Pro Team