OVER ONS2

 

Bless Pro werd opgericht in 2015 met een passie voor het kappersvak en de ambitie om de beste trimmers op de markt te brengen. Onze reis begon in een kleine salon waar we vele trimmers hebben getest en geëvalueerd om uiteindelijk onze eigen lijn van hoogwaardige trimmers te ontwikkelen. Dankzij de waardevolle inzichten en feedback die we in deze beginjaren hebben opgedaan, konden we onze producten blijven verbeteren en innoveren.


Vandaag de dag zijn we trots op ons team van 11 toegewijde professionals, elk met hun eigen specialisatie en expertise. Samen werken we aan één gemeenschappelijk doel: het leveren van superieure trimoplossingen die aan de hoogste standaarden voldoen. Onze medewerkers, variërend van productontwerpers en technici tot klantenservice en marketingexperts, vormen het hart van ons bedrijf en dragen allemaal bij aan ons succes.

Onze grootste markt was aanvankelijk de Verenigde Staten, waar we snel een solide reputatie hebben opgebouwd voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten werden enthousiast ontvangen door zowel professionele kappers als thuiskappers, wat ons motiveerde om verder te groeien en ons aanbod te verbeteren.

Sinds 2024 hebben we onze horizon verbreed en richten we ons ook op de Europese markt. We zijn verheugd om onze hoogwaardige trimmers nu ook aan Europese klanten aan te bieden en kijken ernaar uit om ook hier een sterke aanwezigheid op te bouwen. Ons doel is om wereldwijd de voorkeurstrimmer te worden, door consistent uitstekende prestaties en innovatieve oplossingen te leveren.

We nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis en te ervaren waarom Bless Pro de voorkeurskeuze is voor professionele en thuiskappers over de hele wereld. Samen streven we ernaar om de lat voor trimkwaliteit steeds hoger te leggen.