Bezorging & Verzending

Bezorging

De bezorging van onze pakketjes verloopt via PostNL. Zodra je pakket is verzonden ontvang je een Track & Trace code waarmee je de status van je zending kan bekijken.

 

Niet thuis?

Wanneer je niet thuis bent op het moment van bezorging zal de bezorger van PostNL je pakketje bezorgen bij buren, het postkantoor of een PostNL service punt. Om te voorkomen dat het pakketje onbedoeld retour wordt gestuurd, dien je deze binnen 7 dagen af te halen.

Let op! De bezorger laat geen briefjes meer achter. Via de ontvangen Track & Trace code of via de PostNL app kun je eenvoudig je pakket traceren en op de juiste locatie afhalen.

 

Pakket niet binnen 7 dagen afgehaald bij een PostNL servicepunt?

Wanneer jouw pakket niet op je huisadres geleverd kan worden, bijvoorbeeld omdat je niet thuis bent op het moment van levering, dan wordt jouw zending doorgestuurd naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt. In dit geval ligt het pakket een week voor jou klaar om opgehaald te worden bij het servicepunt.

Haal je jouw pakket om welke reden niet binnen 7 dagen op?

Dan wordt het pakket automatisch retour gezonden aan ons. Hiervoor berekent PostNL aan ons een vergoeding van €7,25 

Wanneer wij een pakketje na 7 dagen teruggestuurd krijgen, dan behandelen wij deze als een retourzending. Je krijgt het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) teruggestort na aftrek van de retourkosten van €7,25

Wil je de bestelling alsnog ontvangen? Dan kun je de bestelling opnieuw plaatsen.

 

Levertijd

De in onze webshop aangeboden artikelen worden uit voorraad verzonden. Afhankelijk van het tijdstip waarop je je bestelling plaatst, bedraagt de levertijd 1-8 werkdagen. Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt de zending nog dezelfde dag verzonden.

Voor zendingen naar België hanteren wij een levertijd van 3-4 dagen. Voor bestemmingen buiten Nederland en België kan de levertijd variëren.

Mocht het onverhoopt voorkomen dat de levertijd wordt overschreven, ontvang je hier, indien mogelijk, bericht over.

 

Verzendkosten

Binnen Nederland bedragen de verzendkosten €4,95 per zending, tenzij nadrukkelijk anders wordt vermeld op een product pagina. Bestellingen boven de €50,00 worden gratis verzonden.

De verzendkosten voor België bedragen €8,95 per zending. Bestellingen boven de €70,00 worden gratis verzonden. Verzendkosten voor overige landen worden vermeld bij het afrekenen. Internationale bestellingen boven de €100,00 worden gratis verzonden.

Let op! Verzendkosten worden niet terugbetaald of vergoed in het geval van retourzendingen.